Links

linkinfo
Athletes in ActionAthletes in Action verbindt passie voor God met passie voor sport. Sport legt contact en bouwt relaties.
Audio bijbelLuister naar bijbelstudies in je eigen taal (o.a. Arabisch, Roemeens, Turks, Marokaans, Somalisch, Farsi)
CHEChr. Hogeschool Ede is een bruisende christelijke hogeschool en kenniscentrum. In alle studies staan mens en maatschappij centraal. De CHE vindt het belangrijk dat je je geloof bij je werk betrekt!
Chr. JongerenorganisatieDe CGJO levert geloofwaardig jeugdwerk op een eigentijdse en professionele wijze, met als doel dat kinderen en jongeren Christus leren kennen en volgen vanuit een volwaardige plek in de gemeente.
Corrie ten Boom HuisHet huis van Corrie ten Boom is nu een museum. Het staat aan de Barteljorisstraat 19 in Haarlem. Bezoekers worden door een gids rond geleid.
De Bijbel InChristelijke boek- en muziek winkel van Kennemerland
ICP NetworkICP Network heeft als doel: Interculturele kerkplantingen initiëren, stimuleren en ondersteunen met als doel dat in de vijftig grootste plaatsen van Nederland multi-culturele kerken ontstaan.
Kerken met stipKerken met Stip zijn gastvrije plekken, waar men echte belangstelling en aandacht heeft voor ex-gedetineerden die een nieuw begin willen maken.
Knowing GodInternationale site voor mensen op zoek naar God. Knowing God is available in the many languages.
MindguideZit je niet lekker in je vel, loop je rond met problemen? Kijk dan eens op deze jongerensite van Eleos.
Ned. BijbelgenootschapHet Nederlands Bijbelgenootschap vertaalt en verspreidt de Bijbel in het eigen taalgebied en ondersteunt de vertaling en de verspreiding van de Bijbel wereldwijd.
Spellen voor kidsBijbelspel.nl is de plek waar je veilig kunt spelen op je computer en je ook door games kunt leren over de Here Jezus en de bijbel.
St BlocksStichting Blocks heeft als doel het stimuleren en financieel ondersteunen van duurzaam lokaal initiatief in Ghana ter verbetering van educatie, lokale werkgelegenheid, algemeen welzijn, gezondheid.
St. De Linde De Linde biedt begeleiding aan mensen met een verstandelijke beperking én beperkte sociale redzaamheid.
Youth for ChristYouth for Christ brengt jongeren in ontmoeting met Jezus Christus en helpt hen op weg om naar Zijn bedoelingen te leven.